lawyerportal

Судитимуть фейкову служительку Феміди, яка будує кар’єру під егідою рф в окупованому Маріуполі

Судитимуть фейкову служительку Феміди, яка будує кар’єру під егідою рф в окупованому Маріуполі
344557 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурорами Донецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянки за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Спеціальним досудовим розслідуванням встановлено, що на співпрацю з рф пішла колишня помічниця судді Гірницького районного суду м. Макіївка, яка у 2014 році залишилась в окупованому нзф «днр» місті.
 
 
Через три роки жінка вдягла мантію судді незаконно створеного у квазіреспубліці «Гірницького міжрайонного суду м. Макіївка». У вересні 2023 року, довівши окупантам свою відданість, на підставі указу очільника кремля вона стала «суддею Приморського районного суду» в захопленому військами рф м. Маріуполь.
 
Фейкова служителька Феміди виконує незаконно покладені на неї суддівські обов’язки. Вона бере участь у так званих судових засіданнях і ухвалює нікчемні рішення за законами федерації, яка вчиняє воєнні злочини на нашій землі.
 
Оскільки від українського правосуддя обвинувачена переховується, її судитимуть заочно.
 
Досудове розслідування - ТУ ДБР, розташоване у м. Краматорську.
 
Максимальне покарання - 15 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на такий самий строк та конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео